Small Group Training

Strength & Shape

Een small group les met een unieke verlenging van onze Personal Training.

Deze lessen zijn het resultaat van jarenlange ervaring in Personal Training, vertaald naar een small group setting. Hier ervaar je de impact van personal training op je lichaam, maar dan in de dynamiek van een gemotiveerde groep.
We hebben verschillende trainingen om je lichaam continu uit te dagen en te laten groeien. Wij richten ons op het vormen van je lichaam en het vergroten van je kracht.

Hyrox

De combinatie van conditie en kracht maakt dat een HYROX workout toegankelijk is voor atleten en sportliefhebbers met verschillende achtergronden.

HYROX trainingen zijn de ultieme uitdaging voor je lichaam met natuurlijke lichaamsbewegingen dmv functionele work-outs.

Wil jij mee doen aan de HYROX RACE, kom dan bij ons trainen. HYROX is gemaakt als de fitnessrace voor iedereen, maar laten we niet vergeten dat het nog steeds een fitnessrace is die training en voorbereiding vereist, zowel qua kracht als qua uithoudingsvermogen.

In tegenstelling tot de meeste sportscholen, bieden wij periodisering aan in de aanloop naar wedstrijden voor degenen die zich hiervoor hebben ingeschreven. Deze trainingen zijn echter ook geschikt voor mensen die niet deelnemen aan de Hyrox Race, maar die zichzelf willen uitdagen op het gebied van cardio en krach

Punch & Shape

Wil jij alles eruit slaan op de bokszak? Deze training biedt een volledige (kick)box les, waarbij we ons focussen op jouw conditie en box-techniek.

De zaktraining is een combinatie van boxen en kickboxen. Je pakt onder begeleiding van onze professionals jouw hele lichaam aan.

Weightlifting

Weightlifting is voor doorzetters en perfectionisten. Het is namelijk veel meer dan pure kracht alleen. Bij Weightlifting breng je de halter met gewicht van de grond tot boven het hoofd.

Het is een zeer technische krachtsport en vergt naast sterke spieren vooral doorzettingsvermogen om bewegingen te perfectioneren.
Olympische lifts worden ook gedaan om de prestaties binnen andere sporten te bevorderen. Denk aan het verbeteren van explosiviteit, snelheid en kracht als zwemmer, voetballer of sprinter.

Ook draagt haltertraining bij aan blessurepreventie.
Met gewichtheffen werk je op een zeer effectieve wijze aan kracht, vermogen, balans, coördinatie, mobiliteit en spieropbouw.

Crosstraining

Crosstraining is een combinatie van krachttraining, gymnastiek, gewichtheffen en cardio voor iedereen. Onze coaches zorgen ervoor dat je de 100% effort behaalt. Die nodig is voor het beste resultaat. Bij Performfit zorgen we ervoor dat je blessurevrij crosstraining kunt beoefenen.

Assault bike training

Ontdek deze les waarin we je de kunst van gewichtheffen leren, met focus op oefeningen zoals snatches en cleans met kettlebells of barbells. Leer vaardigheden zoals touwklimmen en muscle-ups om je kracht en behendigheid te verbeteren.

Na de skill training duiken we in een intense workout met de assault bike waarin je deze nieuwe vaardigheden direct kunt toepassen.

Bereid je voor op een uitdagende sessie die zowel je techniek als uithoudingsvermogen naar nieuwe hoogten zal brengen!

Gymnastics en Calisthenics

Ontdek de kracht en gratie van je eigen lichaams terwijl je deelneemt aan onze lessen.

Onze ervaren instructeurs begeleiden je door een reeks oefeningen die zijn ontworpen om kracht, flexibiliteit en coördinatie te verbeteren.
Of je nu een beginner bent of een ervaren atleet, onze lessen bieden uitdagingen op maat voor alle niveaus. Ontwikkel een sterke basis in lichaamsbeheersing en bereik nieuwe hoogten in je fitnessreis.

Doe mee en laat je inspireren door de wereld van gymnastics en calisthenics!