Small Group Training

Strength & Shape

Deze groepslessen zijn fun & uitdagende workouts. Deze workouts met lage, gemiddelde en hoge intensiteit zijn speciaal ontworpen om alle energiesystemen in het menselijk lichaam te trainen. Door middel van traditionele en functionele krachttrainingen. We focussen op de bewegingskwaliteit om zo je sportprestaties te verbeteren.

Hyrox

HYROX verovert de fitnesswereld en wij zijn officieel partner met gekwalificeerd HYROX trainers!

De combinatie van conditie en kracht maakt dat een HYROX workout toegankelijk is voor atleten en sportliefhebbers met verschillende achtergronden.

HYROX trainingen zijn de ultieme uitdaging voor je lichaam met natuurlijke lichaamsbewegingen dmv functionele work-outs.

Wil jij mee doen aan de HYROX RACE, kom dan bij ons trainen. HYROX is gemaakt als de fitnessrace voor iedereen, maar laten we niet vergeten dat het nog steeds een fitnessrace is die training en voorbereiding vereist, zowel qua kracht als qua uithoudingsvermogen.

Kick & Strength

Wil jij alles eruit slaan op de bokszak? Deze training biedt een volledige (kick)box les, waarbij we ons focussen op jouw conditie en box-techniek. De zaktraining is een combinatie van boxen en kickboxen. Je pakt onder begeleiding van onze professionals jouw hele lichaam aan.

Weightlifting

Weightlifting is voor doorzetters en perfectionisten. Het is namelijk veel meer dan pure kracht alleen. Bij Weightlifting breng je de halter met gewicht van de grond tot boven het hoofd. Het is een zeer technische krachtsport en vergt naast sterke spieren vooral doorzettingsvermogen om bewegingen te perfectioneren.
Olympische lifts worden ook gedaan om de prestaties binnen andere sporten te bevorderen. Denk aan het verbeteren van explosiviteit, snelheid en kracht als zwemmer, voetballer of sprinter. Ook draagt haltertraining bij aan blessurepreventie.
Met gewichtheffen werk je op een zeer effectieve wijze aan kracht, vermogen, balans, coördinatie, mobiliteit en spieropbouw.

Crossfit

Crossfit is een combinatie van krachttraining, gymnastiek, gewichtheffen en cardio voor iedereen. Onze coaches zorgen ervoor dat je de 100% effort behaalt. Die nodig is voor het beste resultaat. Bij Performfit zorgen we ervoor dat je blessurevrij crossfit kunt beoefenen.