Over ons

Team

Sander

(Trainer/Coach)

Official Mylogenics Practioner
Top C & Advanced Overload Certified
Kickboks trainer
Weightlift instructeur
Kettlebell Master
Php voedingsdeskundige
Voormalig marinier en Europees kampioen MMA
Iron Man finisher

Melissa

(Trainer)

Personal Trainer
Php voedingsdeskundige

Khymo

(Trainer)

Kickbokstrainer
Voetbaltrainer
Ex-speler Az, Pec Zwolle, Almere City


Youri

(Fysio/Trainer/Coach)

Fysiotherapeut
Top C & Advanced Overload Certified
PHP voedingsdeskundige
BJJ trainer

Over PERFORMFIT

PERFORMFIT is de sportschool in Amsterdam die effectieve trainingen aanbied binnen de nieuwste gezondheidswetenschap. Met een team van de beste opgeleide coaches binnen Amsterdam en omstreken. Wij bieden een variatie aan verschillende lessen met de beste persoonlijke begeleiding.
Ons team van personal trainers, fysiotherapeuten/behandelaars en voedingsdeskundigen, die de missie dragen om jouw persoonlijke doelen op de beste manier te behalen. Wij geloven dat de kwaliteiten van je gezondheid de kwaliteit van je leven bepaalt!
Omdat in je lichaam alles met elkaar verbonden is en we daarop ook onze trainings- en voedingschema’s maken, onderscheidt onze methode zich. Niet alleen wij, maar ook al onze leden zien zichtbaar snelle en blijvend goede resultaten.

Overload Worldwide

Onze trainers beschikken over volbrachte opleidingen bij een van de meest vooraanstaande opleidingsinstituten: Overload Worldwide™. Dit is een geregistreerd opleidingsinstituut en is inmiddels DE nieuwe standaard in de wereld van fysieke training!

Jarenlang wereldwijd opgedane kennis bij diverse experts en een achtergrond als sportfysiotherapeut en krachttrainer bij het Korps Mariniers vormen de basis van het Overload Certification Program. Vanwege de resultaten die dankzij deze kennis en ervaring werden behaald bij het begeleiden van (top)sporters ontstond het idee om een uniek opleidingsinstituut op te zetten. En met groot succes, het niveau van het Overload opleidingstraject is nog nergens binnen de grenzen van Europa te vinden.

Geboren vanuit passie en inmiddels uitgegroeid tot een ‘begrip’ in de wereld van training, revalidatie, voeding & supplementen.