Personal Training

Of je nu nieuw bent in fitness of een ervaren atleet. Onze coaches zijn hoogopgeleid en gecertificeerd om je door middel van personal training in Amsterdam te helpen met doelen te stellen, de juiste vorm aan te leren en blessures te voorkomen. Onze coaches zijn allemaal voedingsdeskundigen, behandelaars en de meeste hebben een achtergrond bij het korpsmariniers. Wij geloven sterk in functionele fitness er wordt ook bij ons gesproken over een hele marathon in New York met vrienden of die vijf kilometer die ooit onmogelijk was.

Daisy Donkers

Een tijdje terug ben ik door een hond gebeten in mijn gezicht. De hond heeft me goed te pakken gehad, waardoor ik gehecht moest worden. Daarnaast heb ik er ook veel nekklachten aan overgehouden. Ik ben bij verschillende therapeuten geweest, maar niks…

Kenneth

Na heel veel en lang blessureleed aan mijn beiden schoudergewrichten ben ik bij Sander terecht gekomen. Als resultaat kon ik na 2 behandelingen een hele lange tijd weer oefeningen pijnvrij uitvoeren.

Dani Jasarevic

Ik kwam met een langdurige schouderblessure bij Sander en Youri en wat ik heel fijn vind, is dat ze echt alle aandacht voor je hebben. Ze kijken niet naar alleen naar het symptoom, maar vooral naar de oorzaak van de klacht en…

PF PERSONAL TRAINING IS VOOR:

HOE PF PERSONAL COACHING (PERSONAL TRAINING) WERKT

1. Persoonlijke Hormonaal profiel d.m.v meting

2. 1 op 1 trainingen

3. 24/7 voedingsadvies

4. Blessurebehandelingen en preventie

5. Focus op unieke gezondheidsproblemen

6. Leer en ontwikkel nieuwe vaardigheden.

7. Plateaus doorbreken

Boek intake

Tijdens de intake nemen wij samen uitgebreid door, waar je persoonlijke doelen en wensen liggen en hoe we die zo efficiënt mogelijk kunnen halen. Kamp je met gewichtsproblemen? Kom je maar niet van die blessure af? Of wil je beter presteren in je (top)sport. Bij de intake meten wij zowel, kracht, uithoudingsvermogen, mobiliteit, hormonaal (dis)balans, vetpercentage en gewicht.

Aanvragen