Kniepijn En Knieklachten - PERFORMFIT

Kniepijn En Knieklachten

Wat kan pijn of stijfheid in je knie je toch enorm beperken. Je sportactiviteiten, je werk en het geplande weekendje weg, je merkt het bij alles wat je doet. Of je er sinds gisteren of al een jaar last van hebt, wij bieden een nieuwe totaalaanpak voor knieklachten. Deze is vernieuwend omdat:

1) we intensief onderzoek doen naar de werkelijke oorzaak

2) we de klachten uitzonderlijk snel aanpakken

Welke knieproblemen verhelpen wij snel en permanent?

  • pijn onder knieschijf, in de knieholte of aan de zijkant
  • artrose
  • slijmbeursontsteking
  • jumpersknee
  • gevolgen van gescheurde meniscus/kruisband
  • theaterknie
  • runnersknee

Knieproblemen: waar komen ze vandaan?
Het klinkt misschien vreemd, maar de oorzaak van je klachten zit niet altijd daar waar je pijn hebt. Dit kan ook het gevolg zijn van slecht samenwerken tussen spieren, gewrichten of zenuwen die een relatie hebben met de plek waar je klachten ervaart. Zo kunnen bijvoorbeeld de heup, voet of onderrug de bron zijn. Met gericht testen kunnen we dit achterhalen en aansluitend doeltreffend behandelen.

Kniepijn en andere knieklachten behandelen

Knieklachten verhelpen we voor het merendeel door behandeling met onze handen: soepel maken van spieren, verwijderen van spierknopen en triggerpoints, een zenuw deblokkeren of verstoringen in het bindweefsel oplossen.  Allemaal behandelingen die we dagelijks uitvoeren,  met als doel de knie snel weer optimaal te laten functioneren. Onbeperkt en pijnvrij!

We geven je ook inzicht in de oorzaak van de klachten, leren je eventueel behandeltechnieken aan en geven adviezen waarmee je zorgt dat je knie soepel blijft.

Leefstijl: ook daar kijken we naar

De meeste kniepijn en knieklachten hebben gemiddeld drie behandelingen nodig. Het succes wordt mede bepaald door je gezondheid. Om die reden bekijken we ook andere factoren die bijdragen aan een snel herstel zoals voeding, stress, ademhaling, beweging, het immuunsysteem en de kwaliteit van je slaap. Als blijkt dat optimalisatie van één of meerdere van deze gebieden nodig is om je knieklachten op te lossen, dan begeleiden we je daarbij.

Gratis pijncheck voor knieproblemen

De achterliggende oorzaak van de kniepijn of knieklachten staat dus centraal bij het vinden van de oplossing. Daarom doen we een gratis pijncheck: verschillende testmethoden op basis van jouw verhaal en lichamelijk onderzoek. We testen het functioneren van spieren en bindweefsel en analyseren de werking van pezen, de zenuwen en het kniegewricht. Op basis van de testresultaten stellen we vast of onze behandelmethode past bij de aanpak van jouw knieproblemen. Bovendien word je de resterende tijd gratis behandeld, zodat je direct een indruk krijgt van de effectiviteit waarmee wij kniepijn of knieklachten kunnen verhelpen. De kans is namelijk groot dat de behandeling tijdens de gratis pijncheck al direct een vermindering van de knieklachten geeft.

Ben je benieuwd of wij de oorzaak van jouw knieklachten kunnen achterhalen? Maak dan direct een afspraak voor de gratis pijncheck, zodat een van onze specialisten je vrijblijvend kan testen en behandelen.