Arm-, Hand- En Polsklachten - PERFORMFIT

Arm-, Hand- En Polsklachten

Je gebruikt je armen en handen intensief om dingen vast te pakken en te verplaatsen. Om die reden is het extra vervelend als je continu beperkt wordt om je dagelijkse dingen te doen, te werken, te sporten en zelfs te slapen. Het goede nieuws is: wij zijn gespecialiseerd in arm-, hand- en polsklachten en helpen je om deze klachten snel en permanent op te lossen.  

Welke arm,- hand en polsklachten behandelen wij?

  • pijn aan de pols
  • pijn aan de onder/bovenarm
  • pijnlijke elleboog
  • krachtverlies in de arm
  • carpaal-tunnelsyndroom
  • verminderde knijpkracht van de hand
  • bicepspeesklachten
  • tintelingen/prikkelingen in de arm/hand

Ook voor pijn of beperking na een breuk of kneuzing kun je bij ons terecht. We laten je arm, hand of pols snel weer pijnvrij en soepel bewegen. En dit alles vanuit een brede behandelaanpak.

Arm-, hand- en polsprobleem: waar is het begonnen?
De plek waar je beperking of pijn ervaart, is niet in alle gevallen de oorsprong van je klachten. Zo kan in jouw geval bijvoorbeeld de schouder of nek de bron zijn. Disfunctioneren van spieren, gewrichten of zenuwen kan er dan toe leiden dat het probleem zich uit in arm, pols of hand. Met gericht testen kunnen we de oorzaak opsporen. Daaruit volgt dan een therapieplan.

Arm-, hand- en polsklachten behandelen

Arm-, hand- of polsproblemen behandelen we vooral met onze handen: we pakken spierknopen en triggerpoints aan, versoepelen gewrichten, lossen verstoringen in het bindweefsel op en verhelpen zenuwblokkades. Deze behandelingen hebben als doel de arm, hand of pols snel weer optimaal te laten bewegen. Zonder pijn en beperkingen! Daar laten we het niet bij, want je krijgt ook meer inzicht in de oorzaak van de klachten. Als het nodig is leren we je ondersteunende behandeltechnieken aan. Ten tenslotte geven we adviezen waardoor je je hand, pols of arm blijvend soepel en pijnvrij kunt houden.

Leefstijl: een belangrijke succesfactor

De meeste arm-, hand- en polsklachten hebben bij ons gemiddeld drie behandelingen nodig. Onze ervaringen is dat het succes mede wordt bepaald door je gezondheid. Daarom nemen we ook leefstijlpatronen onder de loep die je herstel beïnvloeden, zoals stress, ademhaling, beweging, het immuunsysteem, de kwaliteit van je slaap en voeding. Als blijkt dat optimalisatie van één of meerdere van deze patronen je arm-, hand- of polsherstel vooruit kan helpen, dan adviseren we je daarover.

Gratis pijncheck voor arm-, hand- en polsproblemen

De misschien wel verborgen oorzaak van je arm-, hand- of polsklacht is dus de kern van de oplossing. Daarom doen we een uitgebreide, gratis pijncheck: verschillende testmethoden op basis van jouw verhaal en lichamelijk onderzoek. We testen het functioneren van spieren en bindweefsel en analyseren de werking van gewrichten, pezen en zenuwen. Met de testresultaten in de hand kunnen we dan vaststellen of onze behandelmethode past bij de oplossing van jouw arm-, hand- of polsprobleem. Bovendien word je gratis behandeld, zodat je een indruk krijgt van de snelheid waarmee wij arm-, hand- en polsproblemen kunnen verhelpen. Er is namelijk een grote kans dat die behandeling al direct verlichting van de arm-, hand- en polsklachten geeft.

Wil je graag weten of wij de oorzaak van jouw arm-, hand- of polsproblemen kunnen bepalen en ben je benieuwd of wij je kunnen helpen? Maak dan nu een afspraak voor de gratis pijncheck, zodat je vrijblijvend kan worden getest en behandeld door een van onze specialisten.