Voeding

Sport en beweging dragen bij een gezonde levensstijl. Of het nu gaat om krachtsport, duursport of een combinatie daarvan, het verbetert de samenstelling van je lichaam door spieropbouw en verlaging van je vetpercentage. De mate en intensiteit van beweging is bepalend voor de hoeveelheid energie die je vraagt van je lichaam. Om een juiste aanpak te realiseren is naast beweging, voeding essentieel voor het realiseren van je beoogde doel. De energie die je vraagt van je lichaam, zal op de juiste wijze aangevuld moeten worden. Onze voedingsdeskundigen hebben zeer diepgaande kennis en kunde om samen met jou een toegepast training- en voedingsschema te maken. Altijd vanuit de motivatie om jouw persoonlijke doelen zo goed mogelijk te realiseren.

Vitaliteit traject

Onze leden hebben allemaal hun eigen doel. Burn-out, huidproblemen, hormonale disbalans, RSI, overgewicht of plaatselijke vetopslag, obstipatie, menstruatie, spijsvertering problemen Met een Personal Hormonal Profiling™ traject kijken we naar alles wat jij nodig hebt om je beter en energieker te voelen. Jouw gezondheid staat altijd voorop.
Ons team van coaches en voedingsdeskundigen nemen jouw voeding-, beweeg- en leefpatroon zorgvuldig onder de loep, omdat wij erin geloven dat elk individu andere behoeften heeft. Samen met jou maken we een plan en zorgen we voor de juiste begeleiding gedurende het gehele traject.

Vier weken lang 24/7 appcontact om jouw voeding te monitoren en je te begeleiden

Goud

  • Intakegesprek
  • Hormonaal disbalans meting
  • 80 vragen vragenlijst
  • Vier weken lang begeleiding op voeding en training

Een persoonlijk voedings-, trainings en supplementenadvies

Selecteer Plan