WERKWIJZE

Heb je last van een blessure of een andere pijnklacht? De fysiotherapeuten van PERFORMFIT werken met een revolutionaire, extensieve test- en behandelmethodiek dat de perfecte oplossing kan bieden voor ieder probleem.
 
Onze fysiotherapeuten nemen eerst jouw lichaam onder de loep d.m.v. een infrarood body scan. Deze ThermoHuman is een innovatieve technologie wat een duidelijk inzicht geeft in de blessures en risicogebieden van jouw lichaam. De technologie analyseert de thermografische informatie van meer dan honderd lichaamsdelen. De verschillende kleuren geven het aangedane gebied én de ernst van de (nog te ontwikkelen) blessure aan. De technologie ondersteunt hierbij het stellen van een diagnose. Aan de hand van de resultaten wordt een trainingsschema gemaakt zodat jij onder begeleiding van onze professionals de gewenste resultaten behaald en hierbij blessures vermijdt en/of behandeld.

Onze trainers hebben allemaal de opleiding Mylogenics gevolgd. Deze modulair opgebouwde opleiding is de kwaliteitsstandaard. En daarom onderscheiden onze deskundigen zich als allround professional en boeken zij ongeëvenaarde resultaten op het gebied van fysieke training, voeding & revalidatie. Mylogenics™️ richt zich op preventie, prestatieverbetering en behandeling van alle denkbare blessures. Met deze ongelofelijk efficiënte behandelmethodiek worden binnen de kortst mogelijke tijd de meest spraakmakende resultaten bereikt. Mylogenics is gebaseerd op een combinatie van de meest effectieve (in NL nog veelal onbekende) technieken uit verschillende behandelmethoden. Het herstelt de optimale structuur, beweging en functie van diverse (spier)weefsels en maakt verkleefde zenuwvezels en bloedvaten los. Dit zorgt voor een snelle pijnverlichting, directe verbetering van atletische prestaties en het vrijer bewegen in het algemeen.
 
 
RELEASE
Bij Release worden de verklevingen (adhesie) van spieren, fascia en zenuwen behandeld. In de meeste gevallen zorgt dit voor een flinke verkorting van de blessuretijd én de krachttoename kan aanzienlijk worden vergroot. Bij Release wordt gebruikgemaakt van Instant Mobility Stretching waarbij er wordt gefocust op het sterker worden van het lichaam.
 
ACTIVATION
De Activation techniek zorgt voor een activatie van het neuromusculaire systeem door middel van het bewerken van de bijbehorende reflexpunten. Specifieke spieren en/of spiergroepen zijn hierdoor beter in staat te functioneren. Zeker wanneer je actief sport, kan het activeren van de reflexpunten de prestaties bevorderen. Voorbeeld: sprinters slaan altijd op de buitenkant van hun dijen voordat ze een 100 meter sprint lopen. Waarom ze dit doen? Zo worden de bilspieren geactiveerd!
 
REHAB
De Rehab technieken zijn van belang bij revalidatie van blessures en/of spier- en gewrichtsklachten. Deze methodiek focust zich op kracht, explosiviteit, snelheid en uithoudingsvermogen wat ertoe kan leiden dat de herstelperiode van een blessure flink wordt verkort.

FYSIO CONSULT BOEKEN

Cookie instellingen