OVER PERFORMFIT

PERFORMFIT is dé gym in Amsterdam-Duivendrecht dat effectieve trainingen onder professionele begeleiding combineert met de nieuwste gezondheidstechnologie. Deze interdisciplinaire sportschool biedt alle kennis, deskundigheid en 24/7 begeleiding onder één dak.
 
Bij PERFORMFIT heb je naast ons reguliere aanbod zoals Crossfight en Performfit trainingen ook de mogelijkheid om binnen 8 weken gegarandeerd je doelen te behalen onder zorgvuldige begeleiding van onze professionals. Samen met ons team van fysiotherapeuten, diëtisten, orthomoleculair geneeskundigen en personal trainers hebben wij als missie jouw lichamelijke doelen op de meest effectieve en gezonde manier te bereiken. Jouw gewicht, conditie, eetpatroon en fysieke gesteldheid is onze grootste zorg.
 
Wij geloven in het totaal plaatje. Eerst brengen wij jouw lichamelijke tekorten, blessures en fysieke blokkades in kaart. Vervolgens maken onze deskundigen een op maat gemaakt voeding- en trainingsschema. Onze personal trainers bieden vervolgens intensieve work-outs aan voor beginners en gevorderden. Zij monitoren tegelijkertijd jouw conditie, fitheid en vooruitgang met de innovatieve Myzone hartslag-technologie. Alles voor een optimaal en blijvend resultaat.


ONZE DESKUNDIGEN

Onze trainers hebben allemaal de opleiding Mylogenics gevolgd. Deze modulair opgebouwde opleiding is de kwaliteitsstandaard. En daarom onderscheiden onze deskundigen zich als allround professional en boeken zij ongeëvenaarde resultaten op het gebied van fysieke training, voeding & revalidatie. Mylogenics™️ richt zich op preventie, prestatieverbetering en behandeling van alle denkbare blessures. Met deze ongelofelijk efficiënte behandelmethodiek worden binnen de kortst mogelijke tijd de meest spraakmakende resultaten bereikt. Mylogenics is gebaseerd op een combinatie van de meest effectieve (in NL nog veelal onbekende) technieken uit verschillende behandelmethoden.

Bekijk hier direct het complete team.
 
Cookie instellingen